Carti cu Colti Must have #1

Noua noastra rubrica saptamanala se numeste Must Have si se adreseaza autorilor/seriilor/cartilor ce nu trebuie sa lipseasca din biblioteca fiecarui iubitor de lectura.

Richelle Mead.

IMG_5279.CR2

Richelle Mead (n. 12 noiembrie 1976, Michigan) este o scriitoare americanǎ de fantasy  renumită pentru seriile Academia Vampirilor și Georgina Kincaid  , serii publicate de Editura Corint /Leda .

Richelle a mai publicat seria Dark Swan ( am adorat-o!) , spin -off Academia Vampirilor sub titlul Bloodlines ( Adrian Ivashkov este personajul principal masculin)  , seria Age of X ,  seria The Glittering Court  ( volumul 2 apare anul acesta) si Soundless, dar si nuvele grafice pentru Academia Vampirilor si Dark Swan. Richelle a avut o aparitie cameo in filmul Academia Vampirilor ( fara suparare, dar a fost o porcarie !).

Sunt de parere ca  trebuie sa aveti in biblioteca macar o serie a autoarei, desi eu vi le recomand pe toate ( inca nu am citit Age of X ) , dar preferatele mele sunt seria Georgina Kincaid  ( pentru Seth ) si Bloodlines (pentru Adrian ) .   Inca sper ca Editura Corint va achizitiona seria Bloodlines pentru publicare pentru ca Academia Vampirilor nu este completa fara  aventurile lui Adrian si Sydney .

Voi cate carti/serii aveti in biblioteca? Eu am Academia Vampirilor si Georgina Kincaid in romana si engleza , Bloodlines ( mai am de completat seria cu 3 volume hardcover), Dark Swan , The Glittering Court  si Soundless, dar si  Academia Vampirilor nuvelele grafice si Ultimate Guide .

Mai jos sunt copertile seriilor autoarei.

This slideshow requires JavaScript.

 

5 Comments Add yours

 1. simonasworld says:

  Am doar seria Academia Vampirilor…si spre rusinea mea inca nu am citit-o…

  Like

  1. Julia says:

   Serios? E super!

   Liked by 1 person

   1. simonasworld says:

    Doamne, am atatea carti necitite…ori de cate ori termin cate o carte, imi ia mult sa ma decid ce carte sa incep..si nu ma pot opri din cumparat. 🙂

    Like

   2. Julia says:

    cunosc sentimentul. o treime din bblioteca mea e necitita

    Liked by 1 person

 2. nu am citit Academia vampirilor, am vazut filmul si sunt de aceeasi parere cu ine…o mare porcarie 😦

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.