Favoritele Juliei #4

on

jul2

Hey, coltisori. Paste Fericit!

Astazi la Favoritele Juliei  va povestesc un pic despre noua mea obsesie: serialele coreene.  O sa ziceti ca am intarziat la petrecere, dar timpul nu prea mi-a permis sa descopar lumea minunata a kdramas. Imi aduc aminte ca acum vreo 4 ani pe Euforia daca nu ma insel, era difuzat serialul Boys over flowers si am vazut cateva episoade  . Dar… Pentru ca exista un dar , un mare DAR ! Era un episod in care Goo Joon Pyo o umilea pe Jan Di si m-a enervat atat de mult incat am renuntat sa ma mai uit.

Anyway,  acum vreo 2 luni cred , am vazut un video pe Facebook cu o secventa din Weightlifting Fairy Kim Bok Joo si am stiut in acel moment ca trebuie sa imi fac timp sa urmaresc si eu serialele coreene.

Si cu ce credeti ca am inceput? Boys over flowers !

BoF_wallpaper

Da, stiu.  Dar  a fost singurul care era disponibil pe Netflix si mi-a atras atentia. Si asa a inceput obsesia mea cu kdramas.

Sa va zic iar ca m-a enervat rau Boys over Flowers? Nu cred ca este nevoie. Dar da, m-a enervat , dar mi-a si placut. Si finalul ala. Ce a fost  in capul  lor cu finalul lasat in pom? Mie asa mi s-a parut. si au lalait atat de mult  povestea incat la un moment dat ma lua somnul uitandu-ma. Dar am indurat chinul pentru Lee Min Ho. Nu-i asa ca este  super hot? Asa ziceam si eu!

44cdf2a152a86dfaa72ddc364c6f0dab

Si la ce sa ma uit dupa? Am gasit Noble, my love. Si mi-a placut atat de mult, dar a fost asa scurt! Mai vreau!   A fost perfect,dar scurt! Si l-am vazut deja de 3x. Episoadele au doar  15 minute si sunt doar 20 . Vi-l recomand cu drag.

4787_NobleMyLove_Nowplay_Small1

Dupa ce am terminat Noble, my love  am inceput Weightlifting Fairy Kim Bok Joo si a fost dragoste la prima vedere ! Si nu ma refer la serial, ci la Nam Joo Hyunk .Nu stiu daca m-am uitat pentru poveste sau pentru el, dar tind sa cred ca mai mult pentru el. HE IS SO GORGEOUS!Si mi-a placut si povestea. Si la finalul serialului, am stiut ca trebuie sa ajung in Seul intr-o zi.4981_WeightliftingFairyKimBokJoo_Nowplay_Small

Acum urmaresc Strong Woman Do Bong Soon ( ieri am inceput serialul si trebuie neaparat sa il urmariti !)  si mi-am descarcat si My Shy Boss, The legend of the blue sea si Scarlet Heart Ryeo.  Astept sa apara episoade din My Secret Romance  si am vazut un mic clip din Across the ocean to see you si cred ca o sa imi placa.

Si pana acum,  tot ce am vazut  mi-a placut si  sunt sigura ca o sa devina un obicei sa imi petrec weekendurile in fata televizorului uitandu-ma la kdramas. Serios acum, ati vazut cat de sexy sunt actorii ? To die for!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Voi la ce va uitati ?

 

 

24 Comments Add yours

  1. Ioana says:

    Acum ma uit la Strong Woman Do Bong Soon, asa ca iti inteleg entuziasmul. Iti recomand The legend of the blue sea si Hwarang-sunt serialele mele preferate imi pare rau ca s-au terminat. The legend of the blue sea il are ca personaj masculin principal pe Lee Min Ho- este povestea unei sirene ce ajunge pe uscat si se indragosteste de un om, Heo Joon Jae, care este un hot ce fura de la oamenii bogati ce au facut rost de bani in mod ilegal.M-as bucura fooarte mult daca l-ai incerca.

    Like

    1. Ioana says:

      Alte seriale care-mi plac in mod special sunt:Goblin, The moon embracing the sun , The liar and his lover , Faith , Moonlight drawn by clouds

      Like

    2. Julia says:

      L-am descarcat. este pe lista mea . Acum sa termin cu Strong woman si incep pe cel cu sirena pentru ca il ador pe Lee Min Ho.

      Like

  2. Trebuie sa vezi si Goblin, o sa iti placa garantez.Sunt multe kdramas bune, numai timp sa ai sa le vizionezi.

    Like

    1. Audrey says:

      Mi-a plăcut la nebunie Goblin. 😀

      Like

      1. Julia says:

        Deci trebuie sa il descarc.

        Liked by 1 person

      2. Audrey says:

        Trebuie!

        Like

  3. Audrey says:

    😀 Ador serialul Strong Woman Do Bong Soon! Am văzut Boys over flowers, mi-a plăcut. :3

    Like

  4. Îți recomand un serial care e puțin ciudățel la început dar merita văzut pana la sfârșit,nu are decât 16 episoade de câte 60 de minute fiecare. Serialul se numește “Cheese în the trap”. Vizionare plăcută la celelalte seriale.

    Like

  5. Îți recomand un serial care e puțin ciudățel la început dar merita văzut pana la sfârșit,nu are decât 16 episoade de câte 60 de minute fiecare. Serialul se numește “Cheese în the trap”. Iar dacă îți place Scarlet Heart,recomand sa arunci un ochi și la Hwarang The Begining. Vizionare plăcută la celelalte seriale.

    Like

  6. http38953 says:

    Îți recomand un serial care e puțin ciudățel la început dar merita văzut pana la sfârșit,nu are decât 16 episoade de câte 60 de minute fiecare. Serialul se numește “Cheese în the trap”. Iar daca o să-ți placă cele cu tema istorica, recomand și Hwarang The Begining. Vizionare plăcută la celelalte seriale.

    Like

    1. Julia says:

      Cheese in the trap e pe lista. Multumesc!

      Like

      1. http38953 says:

        Cu mare placere! Încă ceva,dacă ești fană Lee Min Ho, The Heirs are mai multă acțiune decât Boys over flowers. Mulțumim ca te ocupi de blogul ăsta frumos și ca îți împărți pasiunile cu noi!

        Like

      2. Julia says:

        Da!!!! Trebuie sa il descarc pentru ca il ador pe Lee Min Ho si cand ma gandesc ca 2 ani nu vom avea nici un film cu el, it makes me 😭

        Like

  7. http38953 says:

    Așa e. Dar măcar pleacă în armata știind ca așteptăm cu nerăbdare alt serial în care sa fie el atracția. 😉

    Like

    1. Julia says:

      chestia e sa nu inceapa vreun razboi…. ca la ce tensiuni sunt acum , mi-e cam frica

      Like

      1. http38953 says:

        Și eu m-am gândit la asta,mai ales ca în Coreea de sud toți bărbații sunt obligați să facă armata,nu contează dacă ești idol sau actor,la ei tot timpul e vorba de război. Sper totuși să încheie toată chestia cu Coreea de Nord pe cale diplomatica.

        Like

  8. ariass7 says:

    Heei,am cautat cu ardoare articolul asta ca sa îți recomand o kdrama asa de super,cred ca va fii pe gustul tau. Se numeste W-two worlds și cred ca o poti viziona pe viki. Eu am terminat-o de curand si are tot ce-i trebuie,acțiune,drama,comedie și bineînțeles actori superbi 😉

    Like

    1. Julia says:

      Multumesc. E pe lista. Eu le descarc de pe dramafire ca sa le vad si revad daca imi plac.

      Like

  9. Raluca Irimia says:

    Am început de vreo saptamana sa ma uit la kdramas și acum nu ma mai pot opri. Văzusem acum vreo 2 ani, cred, My love from another star și mi-a plăcut maxim. Însă nu eram foarte convinsă ca altele vor fi pe placul meu. Însă, după ce am văzut un scurt clip din Descendants of the sun, m-am hotărât sa mai încerc o data. Am terminat Descendants și după ce am citit din nou articolul asta, am zis sa încerc și ceva cu Lee Min Ho ca protagonist. Motiv pentru care am terminat Legend of the blue sea și Heirs. Urmează Boys over Flower și City Hunter. M-am îndrăgostit de Lee Min. I blame you, Julia! 😂😂 Dar inima mea de fangirl îți mulțumește!

    Liked by 1 person

    1. Julia says:

      Awww! Ma bucur! Stiu cum e. Sa te uiti si la My sassy girl 2017, Suspicious partner . Am plans la ele.

      Like

      1. Raluca Irimia says:

        Am terminat Boys over Flowers, City Hunter și Personal Taste. Ma apuc de Sassy girl imediat. Merci pentru recomandare. Abea aștept sa văd cum e. Daca mai ai recomandări, please help my fangirl heart. ❤

        Liked by 1 person

      2. Julia says:

        Temperature of love, While you were sleeping, The good doctor ,Cheese in a trap . Cam astea acum

        Like

  10. Luiza says:

    Citeste cartea “Irecuperabil” , Luiza Tițu si pe tot parcursul ei gandeste-te ca este un film in care joaca MinHo( acesta este si numele personajului din carte) . O sa iti placa, ochii de pe coperta sunt ai lui Minho, ii este cumva dedicata.

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.