Milionari ? Nu , multumesc

on

De ce  in majoritatea cartilor personajul masculin este putred de bogat? De ce nu un muritor de rand ? Milionarul ala   gen Christian Grey sau Gideon Cross nu se va indragosti niciodata de o fata de clasa mijlocie , chiar daca noi suspinam dupa el. Imi place sa citesc  carti pentru adulti  si cand zic adulti ma refer ca au scene explicite de sex , dar sunt satula sa gasesc in fiecare carte acelasi pattern:  ea o damsel in distress , el milionar plictisit  care o salveaza de la o viata amarata  si traiesc fericiti pana la adanc batraneti.  Viata nu e asa  pink. Te indragostesti, petreceti un timp impreuna, iti rupe inima in doua, poate va impacati, va si casatoriti, poate si divortati. Dar asta este viata adevarata. Nu numai flori si ciocolata. Poate este la inceput, dar dupa o perioada nu iti va mai cumpara flori sau genti Prada sau alte prostioare marunte ca sa te impresioneze si va uita chiar si de aniversarea voastra.Daca  va face astea pentru tot restul vietii voastre impreuna, you are lucky , dar astea se intampla numai in carti .

Si parca vreau sa citesc o carte unde el este mecanic  sau vanzator la supermarket sau doctor  . Vreau sa citesc o carte  despre viata, despre  greutati, despre realitate. Nu toti barbatii sunt milionari .Cu siguranta vei  gasi unul , dar fara botox , silicoane si picioare desfacute 24/7 , cu greu il pastrezi .  Mi s-a  scarbit de milionari . Voua nu?

3 Comments Add yours

 1. simsim says:

  Pai atunci trebuie iesit un pic din zona asta de YA si romance care deocamdata foloseste aceasta reteta cu printul modern. Sunt multe carti bune cu subiecte variate in care nu apar cliseele astea. E trist ca astea-s foarte populare si pentru un segment de varsta influentabil, dar nu trebuie sa ne cramponam in astfel de exemple. There are literally millions of books out there 🙂 Spor la citit!

  Like

  1. Julia says:

   crede-ma ca stiu, dar e asa greu sa alegi una dintre atatea

   Like

  2. Julia says:

   si cele pentru adulti, majoritatea sunt cu milionari

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.