Exclusiv Cover Reveal: O fata din bucati la Storia Books

on

18554082_825476384278687_469402325_o

Charlotte Davis este distrusă. La doar 17 ani, a pierdut mai mult decât au pierdut alții în toată viața lor. Cu toate acestea, a învățat să uite. Cioburile dintr-un borcan spart fac tăieturi adânci, iar durerea fizică anihilează suferința sufletească până când nu mai rămâne decât liniște. Nu trebuie să se mai gândească nici la tatăl ei, nici la râul în care a pierit acesta. Nu mai este nevoie să-și amintească de prietena ei, care a dispărut pentru totdeauna. Nu-i mai vine în minte mama ei, care nu mai are ce să-i ofere.

Cu fiecare cicatrice nouă, inima lui Charlie devine tot mai puternică, dar doare în continuare. Doare îndeajuns de tare cât să nu-i mai pese de nimic, ceea ce este necesar câteodată ca să poți ieși din întuneric.

Un portret extrem de emoționant al unei adolescente aflate pe punctul de a se pierde pe sine și o poveste despre drumul pe care trebuie să-l parcurgă pentru a supraviețui în propria piele. Cartea de debut a lui Kathleen Glasgow este sfâșietoare și extrem de sinceră. Este o poveste de la care nu vă veți putea lua ochii!

storia-id-@2x

Un roman despre o situație-limită chinuitoare, o carte dinamică, devastantă și frumos scrisă. O poveste originală, foarte umană, care se va citi cu sufletul la gură. Cititorilor li se va părea imposibil să lase din mână acest roman emoționant, plin de tensiune.

Julie Schumacher, autoarea cărților Black Box  și Dear Committee Members, bestseller New York Times 

Acest portret pătrunzător și emoționant al lui Charlie Davis, o adolescentă de 17 ani, scoate în evidență nu doar anxietatea experimentată de tineri, ci și vulnerabilitatea și spaimele vieții în general. Sensibilitatea și empatia care răzbat din fiecare pagină îl fac pe cititor să simtă fie care trăire și emoție descrise atât de clar și de sincer.

Amanda Coplin, autoarea cărţii The Orchardist, bestseller New York Times

 

O carte răvășitoare despre durere și despre vindecarea câștigată cu mult efort… Mi-aș dori ca toate adolescentele să citească O fată din bucăţi.

Kara Thomas, autoarea cărţii Darkest Corners

 

Deopotrivă empatică într-un mod foarte personal, candidă şi extem de emoționantă. Această carte este motivul pentru care citim în general.

Jeff Zentner, autorul cărții The Serpent King

 

Romanul Girl, Interrupted al noii generații… Povestea fetei ciudate este, mai presus de toate, o poveste despre ce înseamnă să fii fată într-o lume ciudată, care ne sfâșie în bucăți, și despre încercările de a pune toate bucățile cap la cap.

Melissa Febos, autoarea cărții Whip Smart and Abandon Me

 

Întunecată, sinceră și delicată, O fată din bucăți îl ține pe cititor cu sufletul la gură de la prima până la ultima pagină. Cu cât ești mai nesigur că Charlie se va vindeca, cu atât ajungi să speri din tot sufletul că o va face.

Michelle Wildgen, autoarea cărților Bread and Butter și You’re Not You

 

O fată din bucăți este o poveste curajoasă şi fără compromisuri, presărată cu sentimente profunde şi învăţăminte. Romanul lui Kathleen Glasgow este ca o oglindă pentru cititor. Una crăpată, spartă, dar în fiacre bucată există o altă faţetă a lui Charlie. Ea este personajul care, aşa cum facem cu toţii, învaţă că toate piesele pot fi repuse cap la cap, dar şi că pot fi aranjate aşa încât să formeze un portret de fumuseţe şi minunăţie.

Anthony Breznican, autorul cărţii Brutal Youth

Cartea va fi publicata luna aceasta, la Storia Books in cadrul colectiei Young Adult si puteti afla mai multe despre carte de pe canalul lui Daniel Afloarei  care va asteapta cu o recenzie.

P.S.: Cum vi se pare coperta?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.