SEBASTIAN sau pe scurt: iubesc sa nu te urasc!

Sunt sigura ca ati citit seria Instrumente Mortale si ati facut cunostiinta cu Sebastian. Well, daca in carti l-am urat pentru ca era diabolic , in opinia mea, imi e imposibil sa il urasc in serial. Si am renuntat sa mai urmaresc serialul. Prea exagereaza si mie imi plac adaptarile fidele cartilor, cu doar mici modificari.  Dar chiar daca nu ma mai uit, mi-e imposibil sa il urasc pe Sebastian! E acel personaj pe care iubesti sa il urasti, dar stii ca mai mult il iubesti decat il urasti. Am dreptate sau nu?

Advertisement

2 Comments Add yours

 1. Raluca Irimia says:

  Eu personal, iubesc personajul. Sigur ca actiunile si caracterul sau lasa de dorit, dar tot il ador. Este un personal complex, care a facut seria si mai minunata decat era deja. Iar despre Sebastian din serial, nu pot sa spun decat ca il ador, cu toate modificarile facute. Iar asta doar datorita lui Will Tudor si talentului sau.
  Side note: desi Clebastian mi s-a parut cea mai scarboasa chestie ever in carti, serialul ma face sa ii “ship-uiesc” grav.
  Another side note: desi serialul este 75% pe langa serie, chiar imi place. In viziunea mea, este o alta prezentare a modalitatilor in care anumite evenimente s-ar fi putut intampla, pentru a ajunge la acelasi deznodamant.

  Like

 2. Elena Andreea Stefanescu says:

  Pentru moment, zau, chiar nu pot sa il iubesc… e descris si in carte ca un fel de zeu dar, chiar nu pot. E superb nu am cuvinte, dar rautatea aia interioara ce vine din el… Pot spune ca inca sunt confuza de ceea ce simt pentru el.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.