Recenzie Daca te-as gasi

20916033_10209947589555178_1629028245_n

Au trecut cativa ani de cand Mia si Adam, protagonistii volumului ”Daca as ramane”, traiesc departe unul de celalalt. Carierele lor au inflorit, insa amintirea povestii de dragoste traite la numai 17 ani i-a marcat.

Cand soarta ii aduce impreuna la New York pentru o singura noapte, Mia si Adam descopera din nou bucuria de a fi alaturi unul de celalalt. O poveste sfasietoare despre iubire, regasire si alegeri imposibile, intr-o continuare a unui roman care i-a incantat pe cititorii de pretutindeni.

”Daca te-as gasi este un roman perfect! Poate chiar mai bun decat Daca as ramane. Povestea se leaga si conduce spre finalul care ofera raspunsuri la multe intrebari.“

The Guardian

Recenzie:

Daca primul volum a fost foarte trist, cartea a doua m-a distrus complet , mi-a zguduit lumea! Există  multe carti în care continuarea povestii nu este la fel de bună ca prima carte, dar cu Gayle Forman nu este cazul. Am știut povestea din perspectiva Miei si  a fost interesant sa aflu si povestea  lui Adam. Cartea m-a prins inca de la început și nu am putut crede că această serie m-a făcut să plâng din nou. Povestea e frumoasă, seria absolut superba. Sper că va avea loc o continuare pentru povestea lui Adam și a Miei, pentru că m-am atasat foarte mult de aceste doua personaje.

Daca te-as gasi este cartea  unde  frumoasa dar  trista poveste reflecta durerea care schimbă oamenii,cum se despart de tine,cum unii dintre noi fug de oameni ca să se vindece, lăsându-i pe ceilalți in urma.

Am devorat această carte în aproximativ 4 ore. Am plâns, chiar am râs de multe ori. Din nou, Gayle  este minunata prin scriitura ei, iar pe Adam nu poti decât sa-l iubești.

Am simțit atât de multa emoție atunci când am citit această carte deoarece Adam și Mia au trecut prin atatea și amândoi au făcut greșeli în trecut. Am fost frustrata uneori si am fost foarte furioasa pe Mia pentru deciziile luate.

 Am inteles, spre sfîrșit de ce a făcut lucrurile pe care le-a făcut, dar imi doresc să-si fi dat seama mai devreme

Muzica joacă un rol important în carte. Începutul fiecărui capitol contine versurile  din piesele pe care Adam le-a scris. Și acele versuri erau perfecte și chiar ne-au ajutat să vedem sufletul lui Adam când el era îndurerat, când se lupta cu totul . Totul se potrivește perfect și se adaugă la poveste. Chiar nu pot spune altceva decât ca am iubit cartea!Chiar mi-a plăcut foarte mult. Sunt gata să  citesc seria din nou, chiar daca trebuie sa recunosc, e totusi o poveste trista.

 

In acest volum am avut încă multe de învățat despre Adam, iar această carte a răspuns la acele întrebări:  ceea ce a simțit și  personalitatea sa. Sunt îndrăgostită de el!Și am simțit atât de multe pentru Adam că am vrut să intru în carte și să-l îmbrățișez! E real, e crud si o epava emotionala. Și in acesta poveste vedem de unde provine totul.

Gayle Forman știe cu adevărat cum să scoată emoția în personajele ei. Pentru a-i face pe cititorii săi să se simtă in acest fel. In această carte mi-au dat lacrimile la fel ca in primul volum, dar pentru motive complet diferite. În loc de tristețe cu privire la moartea celor dragi, a fost o lovitură de inimă pentru o iubire adevărată pierdută și regasita. Când se întâmplă totul, in momentul în care cei doi își recunosc sentimentele fără să spună nimic, am izbucnit în lacrimi! Atat de puternic si de frumos acel  moment! A fost unul dintre momentele cele mai uimitoare pe care am avut vreodată plăcerea de a citi. Mă simt de parcă aș fi incredibil de dramatica aici, dar nu ma pot abtine.

Acestea este probabil unul dintre cele mai bune romane pe care le-am citit vreodată!Felul în care au fost scrise cuvintele pentru a face aceasta poveste reala , m-au fascinat incat  nu vreau niciodată să părăsesc lumea pe care Forman a creat-o.
Recomand seria cu drag.
As vrea sa multumesc librariei Diverta pentru volumul oferit pe care il puteti achizitiona dand un CLICK AICI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.