Ce carti aparute si la noi vor fi ecranizate

on

Hey, coltisori. Dupa cum stiti, multi autori inragiti de voi au anuntat ecranizarea cartilor publicate si printre acestea , se numara si cateva care sunt sau vor fi publicate in curand si in Romania.

Imagini pentru toate acele locuri minunate

Toate acele locuri minunate de Jennifer Niven este publicata la Editura Trei si momentan, doar personajul feminin a fost  ales : Elle Fanning in rolul lui Violet.Finch inca nu a fost ales. Revenim cu detalii de indata ce aflam mai multe.

Imagini pentru john green fulgi de iubire

Fulgi de iubire , antologie publicata la Editura Trei . Filmul trebuia sa apara in 2016, dar a fost mutat pentru luna noiembrie a acestui an. Dar, pentru ca exista un dar , nici o noutate referitoare la o data concreta sau un cast. Asa ca posibil va fi amanat pentru anul viitor sau 2019. Se stie doar directorul productiei care este acelasi care ne-a adus Sub aceeasi stea , Luke Snellin.

Imagini pentru tuturor  baietilor  pe care i-am iubit

Tuturor baietilor pe care i-am iubit aparuta la Editura Trei . Filmarile au inceput, cast-ul este perfect ( daca vrei sa vezi , da un CLICK AICI ) asteptam doar o data de lansare.

Imagini pentru the hate you give

The Hate U Give ( THUG) este o carte care va fi publicata si in Romania si va fi ecranizata avand-o pe Amandla Stenberg ( Jocurile Foamei si Absolut tot) in rolul principal.  Revenim cu detalii despre productie.

Imagini pentru dumplin editura epica

Dumplin’ este publicata la Editura Epica si  are un cast de exceptie. Danielle Macdonald (Patty Cake$), Jennifer Aniston, Dove Cameron (The Descendants), Odeya Rush (The Giver), Bex Taylor-Klaus (Arrow), Maddie Baillio (Hairspray Live!) . Filmul va fi in cinematografe anul viitor ( cand aflu mai multe detalii, va anunt)

Si cam acestea sunt cartile ce vor ecranizate pe care le gasiti si in Romania.De abia astept!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.