6 Comments Add yours

 1. Rebeka says:

  Ce parere ai despre EXO?I-ai putea compara cu BTS?Si ce parere ai de seria Percy Jackson?💜

  Like

  1. Julia says:

   De la EXO doar doua melodii imi plac. Nu exista comparatie. Sunt de parere ca BTS sunt mi populari decat ei. Luna asta sunt invitati la Ellen Show, American music Awards, Kimmel show . Prima trupa coreeana care ajunge la Ellen si canta la AMA. Referitor la Percy, nu am citit inca cartile pt ca le am in tara. Dar planuiesc pt ca am vzt filmele si mi-au placut. Plus ca imi place mitologia greaca

   Like

 2. Ai vazut Stranger Things?Si dacă da,ce părere ai despre ce se tot întâmpla legat de copiii din serial? Ma refer la adultii care îi sexualizeaza.
  P.S.Who’s your fictional husband?ahahahaah🙈😂😂

  Like

  1. Julia says:

   Da, am vazut dar doar primul sezon. Mai astept un pic pana ma apuc si de al doilea. Ca iar tre sa astept un an pt next season. Traim intr-o lume unde sexul vinde indiferent de varsta. Dar nu mi se pare ok cand vine vb de niste copii. Mi-ar putea fi copii. Sunt de parere ca lumea ar trebui sa se bucure de serial si atat. Aici dau vina si pe industrie pt ca ii scoate la inaintare. Daca are succes ceva, automat promovezi mai mult si viata privata nu mai este privata, ci a tuturor. Si nu am dor un fictional husband, am sute. Momentan sunt innebunita dupa personajele din animeuri, Haikyuu si Yuri.

   Like

 3. o simpla prietena says:

  La câte kdramas te-ai uitat pana acum si care este preferata ta? A mea pot zice ca este Suspicious partner, deoarece joaca Wook, dar de curand am vazut A greatest marriage care m-a vrajit pe loc.

  Liked by 1 person

  1. Julia says:

   Nu m-am uitat la multe pentru ca am alternat cu seriale americane dar Suspicious partner si my sassy girl au fost preferatele mele so far

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.