TBR Book Jar

on

Imagine similarăHey, coltisori. Inca putin si ne luam adio de la 2017 si cum la inceputul fiecarui an ne propunem sa realizam ceva maret,ce ziceti daca incepem cu ceva simplu si folositor ? Eu mereu nu ma pot decide ce sa citesc next asa ca am un book jar unde am notat pe biletele titlurile cartilor pe care as vrea sa le citesc . Ce ziceti? Vreti sa faceti si voi?

Va trebuie doar un borcan mai dragut ( puteti folosi chiar borcanul de Nutella dupa ce ati terminat ciocolata ) , hartie colorata sau chiar sticky notes ( incercati sa taiati partea adeziva) o foarfeca , elastice ( doar daca vreti sa rulati biletelul si sa nu se vada ce este scris ) si o lista cu ce carti sa notati pe biletele.Puteti structura biletelele pe categorii/genuri literare atribuindu-le cate o culoare. De exemplu- albastru pentru fantasy, roz pentru romance, verde pentru thriller, galben pentru distopii. Fiti creativi!

Puteti face chiar inca un borcan cu biletele cu rating-ul dat cartii citite  si titlul cartii si un yeah,meh sau neah  sau orice altceva.

Mai jos am pus un video cu un Book Jar DIY . Sper sa va ajute.

Si nu uitati sa imi spuneti daca veti face un TBR Jar.

Imagini pentru book jar ideas

One Comment Add yours

  1. Teodora says:

    O idee foarte faină ! 😄

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.