Midnight Sun la Epica

34152811O poveste sfâșietoare de dragoste, pierdere și o vară aproape perfectă -Midnight Sun este cartea  perfectă pentru fanii Sub aceeasi stea  și Absolut Tot .

Katie Price, în vârstă de șaptesprezece ani, are o boală rară care face expunerea chiar și la cea mai mică cantitate de lumină mortala. Constrânsă de a sta in casa  pe timpul zilei, compania ei este limitată la tatăl ei văduv și la cel mai bun prieten al ei (bine, doar unul). Doar  după căderea nopții lumea lui Katie se deschide , când își ia chitara si canta la gara locală pentru oamenii care vin și pleacă.

Charlie Reed este un fost atlet atrăgător la  răscrucea  vieții sale – și băiatul pe care Katie l-a  admirat în secret, de departe, ani de zile. Cand Charlie da peste Katie intr-o seara cantand la chitara, soarta intervine și cei doi se îmbarcă într-o poveste de dragoste.

Cei doi se provoaca sa isi urmeze visele sub cerul verii, formand  o legătură suficient de puternică pentru a le schimba  viata – și lumii din jurul lor – pentru totdeauna.

Filmul este bazat pe varianta  japoneza din 2006  si anume Taiyō no Uta (タイヨウのうた Song of the Sun)  si  cartea  va fi publicata in engleza luna aceasta .

Filmul este  in regia lui lui Scot Speer ,cu Bella Thorne si Patrick Schwarzenegger in rolurile lui Katie si Charlie si va avea premiera in luna martie , in cinematografele romanesti.

Imagini pentru drums gif

Si acum surpriza : cartea va fi publicata si la noi la Editura Epica anul acesta  si de abia astept!

Imagini pentru thank you gif

Mai jos puteti viziona un trailer al filmului Midnight Sun ( a nu se confunda cu varianta autoarei Stephenie Meyer )

2 Comments Add yours

  1. Bitten( fanforever)1992 says:

    superba descriere. ma duce gandul la vampiri dar probabil ca nu are nici o legatura. sunt curioasa cum o sa fie cartea si abia astept sa apara.

    Liked by 1 person

  2. Geo says:

    Suna bine cartea, mulțumesc. Acum o trec pe lista.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.