Recenzie Printul nemilos de Holly Black Storia Books

29342550_1668683106547888_675608380853832539_n

Jude avea șapte ani când părinții ei au fost uciși iar ea și cele două surori ale ei au fost răpite și duse să trăiască în înșelătoarea Înaltă Curte a Tărâmului zânelor. Au trecut zece ani și acum Jude își dorește mai mult decât orice să-și găsească locul aici, în ciuda condiției sale de muritoare. Însă multe dintre zâne detestă oamenii. Mai ales Prințul Cardan, fiul cel mai mic și mai nemilos al Înaltului Rege. Ca să-și câștige locul la Curte, Jude este nevoită să-l sfideze și să suporte consecințele.

Luxuriantă, plină de pericol, o carte ca o bijuterie întunecată. Lumea lui Black este amețitoare, pătrunsă de un sentiment neîndurător de pericol. M-a captivat capitol cu capitol, pe tot parcursul aventurii lui Jude, care este o eroină de care te atașezi imediat – curajoasă, dar practică, întru totul umană. Această poveste savuroasă vă va seduce și vă va face să tânjiți mereu după încă o pagină.

Imagini pentru fairies gif

Magica! Alta descriere nu pot sa asociez cu aceasta carte.

Daca v-a placut seria Regatul spinilor si al trandarilor de Sarah J Maas , cu siguranta o sa iti placa si Printul nemilos. Dar nu te astepta la floricele pe campii si fluturasi in stomacel. Printul nemilos este exact ca titlul – nemilos de bun!

Holly Black sau cum imi place mie sa ii zic , mama zanelor  ( majoritatea cartilor sale sunt cu si despre zane ) reuseste si de aceasta data sa creeze o lume atat de bine conturata unde personajele te vor face sa te indragostesti iremediabil de ele.Printul nemilos este in opinia mea versiunea cu zane Urzeala Tronurilor. Si dupa ce o veti cititi, o sa imi dati dreptate.Este o carte dark, plina de intrigi politice, tradari si o muritoare care incearca sa schimbe regulile jocului.

Recunosc. Am citit aceasta carte doar pentru ca m-am indragostit iremediabil de coperta. Coperta face toti banii!

Si faptul ca Storia Books a pastrat coperta originala … Imagini pentru I love you gif

 

Cred ca cel mai mult mi-a placut la Printul nemilos a fost descrierea printului Cardan. Daca nu te va face sa il indragesti, desi este un mare dobitoc , probabil aceasta carte nu este pentru tine.

 

„Firește că vreau să fiu ca ei. Sunt frumoși ca niște săbii făurite într-un foc divin. Vor trăi veșnic. Iar Cardan e chiar mai frumos decât ceilalți. Pe el îl urăsc cel mai mult. Îl urăsc atât de mult, încât uneori, când mă uit la el, abia mai pot să respir.”

Cardan a fost pentru mine tipul acela cu aspect de bad boy caruia ii cazi in mreje desi stii ca nu se va sfarsi cu bine .Si cata dreptate am avut!

Imagini pentru bts crown

Jude, prin ochii careia vedem lumea zanelor ,ne introduce intr-o lume dark unde zane, goblini, nimfe si alte creaturi  isi fac veacul si unde o muritoare va avea de demonstrat ca merita sa fie printre ei.

Imagine similară

Un aspect care mi-a placut mult a fost acel du-te vino dintre Jude si Cardan. Se simte tensiunea dintre ei incat iti vine sa ii iei frumusel de ciuf si sa ii arunci intr-o camera  sa isi rezolve problemele. Make up or get out!

28945961_10156493620391833_1237253369_o

Daca prima jumatate a cartii a fost un pic usurica, fara prea multe evenimente memorabile, a doua jumatate a fost exploziva. Rasturnari de situatie, lupte sangeroase si un final neasteptat.

Imagini pentru faeries gif

Asta va asteapta daca decideti sa cititi aceasta frumoasa carte care este acum disponibila pentru precomanda cu o reducere de 20% pe site-ul Editurii Storia 

 

 

 

One Comment Add yours

  1. aly_29us@yahoo.com says:

    Inca o carte de trecut pe lista de achizitii 😏

    Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.