Sarbatoreste-l pe Dan Brown cu 47% reducere pe site-ul Rao

on

Dan Brown s-a născut pe 22 iunie 1964 și a crescut în Exeter, New Hampshire, SUA, fiind cel mai mare dintre cei trei copii ai lui Constance și Richard G. Brown. După ce a absolvit liceul Phillips Exeter Academy în 1982, Brown a frecventat cursurile Colegiului Amherst, finalizate, în 1986, cu o dublă specializare, în spaniolă și în engleză. În 1993, Brown a devenit profesor de limba engleză la Phillips Exeter, iar în 1996 a renunțat la catedră pentru a deveni scriitor cu normă întreagă. Dan Brown a schimbat concepția asupra a tot ceea ce înseamnă bestseller, devenind un fenomen mondial; a reușit să spargă tipare și să transforme tulburătoarele enigme ale omenirii în literatură de mare succes, înregistrând și în România un record uimitor. Codul lui da Vinci s-a vândut în peste 80 de milioane de exemplare la nivel mondial, fiind astfel unul dintre cele mai bine vândute romane din toate timpurile. Desemnat de revista Time unul dintre cei mai influenți 100 de oameni din lume, autorul a apărut în paginile a numeroase publicații de renume precum Newsweek, Forbes, People, GQ, The New Yorker. În afară de Codul lui da Vinci, Dan Brown a mai scris Îngeri și demoni, Fortăreața digitală, Conspirația, Inferno, traduse în 51 de limbi. Apărută în 2017,  Origini a ocupat prima poziție în topul celor mai vândute cărți de ficțiune în Statele Unite și s-a clasat pe primul loc și în Europa, la începutul anului 2018. În cazul în care nu ați citit încă Origini, iată câteva lucruri pe care e bine să le știți:

  1. Acțiunea cărții se petrece în Spania, o țară cu o istorie bogată, cu o artă și o religie care au influențat cultura Europei.
  2. Unele dintre personajele importante din carte sunt nou-venite în lumea lui Robert Langdom. Apar, deci, colegi noi dar și rivali necunoscuți. Cartea începe cu prezentarea milionarului Edmond Kirsch, om de știință, un geniu în computere și fost student al lui Langdon. Acesta a inventat un dispozitiv care poate schimba felul în care înțelegem lumea.

3.Numele personajului a fost inspirat de John Langdon, specialist în arta tipografică, cunoscut pentru ambigramele sale complexe, și care apare în Îngeri și Demoni.

  1. Este primul thriller în care Langdon se află în fața unor opere de artă modernă.
  2. Paradoxala întrepătrundere dintre știință și religie l-a fascinat dintotdeauna pe autor – un lucru poate nu atât de surprinzător pentru fiul unei cântărețe la orgă și a unui profesor de matematică.

Promotie la toate cartile autorului  cu un CLICK AICI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.