Podul de lut de Markus Zusak in aprilie la Editura Rao


În curând:
 Podul de lut, MARKUS ZUSAK

Un roman de amploare epică despre pierdere, suferință și împăcare

 
Autorul bestsellerului Hoțul de cărți revine cu o poveste impresionantă despre cinci frați adolescenți care se cresc unul pe celălalt după propriile reguli, după ce și-au pierdut mama, iar tatăl i-a părăsit, într-o casă cuprinsă de haos din suburbiile orașului Sydney, printre animale de companie neobișnuite și năbădăioase. Pe măsură ce se ceartă și se împacă, iubesc, se maturizează și învață să trăiască în lumea adulților, frații Dunbar descoperă secretul tulburător al dispariției tatălui lor. Iar când acesta își face apariția și le cere ajutorul pentru a construi un pod peste un râu, ca o mână întinsă, Clay, unul dintre frați, acceptă, hotărând de fapt să construiască o punte între copii și tatăl lor, între trecut și viitor – o punte peste greșeli știute și neștiute, pentru iertare și pentru împăcare. Romanul va apărea în aprilie la Editura RAO.

3 Comments Add yours

 1. Roxanam1412 says:

  Suna foarte bine 😍 Deja sunt curioasa de carte, imi place autorul, am citit Hotul de carti si m-a lasat placut impresionata. ❤ Sper sa o citesc si pe aceasta pentu ca subiectul imi place la nebunie.

  Liked by 1 person

 2. LarisaNat17 says:

  “Hoțul de cărți” e una dintre cărțile mele preferate. Îmi place mult cum sună “Podul de lut” si sunt convinsă că își va găsi un loc pe raftul meu❤

  Liked by 1 person

 3. Kusmodi Loredana says:

  Pare foarte interesantă. 😍😍😍

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.