Imparateasa celor o mie de ceruri de Rhoda Belleza/ LibrisRO

Imparateasa celor o mie de ceruri                                             by Rhoda Belleza

Sinopsis: Printesa mostenitoare Rhiannon Talan, cunoscuta sub numele de Rhee, este singura supravietuitoare a unei vechi familii.
Lumea o vede ca pe o fiinta delicata, care trebuie protejata si ferita de ceilalti pana cand ajunge la varsta potrivita pentru a fi Imparateasa. 
Dar Rhee are alte planuri. 

O odisee spatiala care te tine in priza chiar de la inceput – pericole, inselatorii, aliati imposibili si soarta intregii lumi care atarna de un fir de par. Un debut incredibil. –  Kami Garcia

Acest roman straluceste ca stelele de pe cer. Actiune care iti pune sangele in miscare, secrete cu final neasteptat si personaje pe care nu poti sa nu le indragesti fac din Imparateasa celor o mie de ceruri o carte pe care o citesti pe nerasuflate. – Beth Revis

Dupa atatea luni in care am devorat numai romance si contemporary, am citit in sfarsit o carte Sci Fi. „Imparateasa celor o mie de ceruri” este o carte unde actiunea se intampla in spatiu, despre o fata si un baiat de pe planete opuse. Rhee este prințesa coroanei din Kalu, în timp ce Aly este un refugiat din Wraeta.

Citind aceasta carte te simti un pic ca si cand ai citi o carte din afara galaxiei si acest lucru m-a facut sa zambesc si sa imi doresc sa citesc mai multe carti sci-fi.

Mi-a placut prima parte a cartii , deoarece actiunea nu a stat in loc si s-a dezvoltat destul de repede. Am vrut sa aflu cat mai multe lucruri despre cei doi, cat si despre pericolele care ii urmareau. A contribuit, de asemenea, faptul că fiecare capitol este relativ scurt.Discriminarea a jucat un rol major in aceasta carte. Daca Aly este discriminat din cauza culorii pielli sale, Rhee a fost un personaj discriminat din cauza tinereții ei. Desigur, nu e perfectă; este impulsivă și ușor de manipulat. Cu toate acestea, am admirat atitudinea ei față de eșec pentru ca era întotdeauna hotărâtă să învețe din greșelile ei.

Au fost momente cand actiunea s-a miscat foarte incet , dar pe parcurs si-a revenit. Au fost si scene care m-au bagat in ceata, mai ales cand unele capitole se terminau intr-un cliffhanger si cand se revine la actiune, sunt deja rezolvate. Mi-a placut in schimb faptul ca totul este din perspectiva ambelor personaje si pentru asta , ma declar fana.

Nu este o carte wow, dar enjoyable. Numai pentru coperta asta frumoasa trebuie sa o aveti in biblioteca ,daca nu pentru poveste!

In consecinta, mi-a placut „Imparateasa celor o mie de ceruri”. Daca v-au placut „Cronicile lunii” sau „Furia rosie” sigur o sa va placa si aceasta carte. Sper.

Cartea a fost publicata de Editura Unicart si o puteti cumpara de pe siteul librariei online Libris carora le multumesc pentru exemplarul oferit.

3 Comments Add yours

 1. Kusmodi Loredana says:

  Super sinopsul. Sper sa citesc si eu cartea cat de curand 💝💝💝

  Liked by 1 person

 2. aly_29us@yahoo.com says:

  Imi place. O trec pe lista 😊

  Liked by 1 person

 3. Roxanam1412 says:

  Imi place cum suna, si ador coperta. Am vazut-o in ultimul timp pe instagram si mi-a atras atentia, sunt foarte curioasa in privinta ei, mai ales pentru ca este de la o editura de care nu am prea auzit. Am pus-o deja pe wishlist. 💜

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.