Iubesc sa te urasc book edition

on

Va plac cartile unde personajele se urasc dar in acelasi timp se iubesc? Pentru ca eu le ador si vreau sa va recomand cateva pe care le gasiti si in librariile noastre.

Spulbera-ma de Tahereh Mafi . Publicata la Leda , curand si volumul 2.

Exista ura intre Juliette si Warner. Simti tensiunea cu fiecare pagina citita , dar cu cat avanseaza povestea , sentimentele lui Warner se schimba, chiar daca pe parcurs e un adevarat dobitoc care se foloseste de puterile Juliettei . Dar trecem peste pentru ca este Warner. E imposibil sa nu il placi.

Everless de Sara Holland publicata la Editura Nemira. Jules are o misiune. Si nimic nu o poate opri. Poate doar… Liam? Intr-o lume unde timpul inseamna bani, este Liam adversarul sau aliatul ei?

Regatul spinilor si al trandafirilor de Sarah J Maas publicata la Editura Rao

Nici nu am cuvinte sa va spun cat iubesc aceasta carte! Nu este wow, cel putin nu primul volum , din punctul meu de vedere , pentru ca este o introducere in lumea creata de Maas. Dar trebuie citita pentru acel du-te vino dintre Feyre si Rhys. Feyre iubeste sa il urasca pe Rhys. Si o inteleg. Si eu l-am urat. Pana la volumul 2.

Pecetea mortii de Veronica Roth publicata la Editura Leda.

Aici chiar inteleg ura dintre cei doi. Familia Cyrei este responsabila pentru o tragedie in familia lui Akos si cand cei doi sunt nevoiti sa isi uneasca fortele pentru a eradica regimul crud in care traiesc, simti ura dintre cei doi,dar si scanteile care sar .

Banda celor sase ciori de Leigh Bardugo publicata la Editura Trei

Druskelle si Grisha. Ura instant . Daca ati citit cartile , stiti si voi de ce Druskelle si Grisha nu sunt un mix bun. Dar Matthias si Nina ne arata ca se poate. Desi pana acolo, au un drum lung de parcurs.

Printul nemilos de Holly Black la Storia Books.

Mai trebuie sa zic ceva despre Jude si Cardan? Astia doi chiar iubesc sa se urasca. Nici nu stiu ce sa scriu pentru ca aici chiar este Iubesc sa te urasc cu adevarat. Este acea ura care te face sa iti smulgi hainele de pe tine si sa fii cat mai aproape de cel/cea pe care il/o urasti, dar cand realizezi ceea ce ai facut, te urasti doar pentru ca te-ai gandit la asa ceva. Cam asa vad eu relatia celor doi. Trebuie sa cititi si veti intelege .

Cam acestea sunt cartile unde exista ura dar si iubire. URASC SA TE IUBESC!

Aveti vreo carte preferata unde exista acest concept?

5 Comments Add yours

 1. Somebody says:

  Ador să citesc cărți ce tratează acest subiect!
  ACOTAR şi Banda sunt printre preferate, abia aştept să le încerc pe celelalte.
  Pecetea Morții nu a fost pe gustul meu din cauza descrierii.

  O carte pe care o recomand întotdeauna este Bully de la Penelope Douglas. Pur şi simplu… Genială!

  Liked by 1 person

 2. Roxanam1412 says:

  Nu stiu cum se face ca toate cartile astea sunt pe wishlist ul meu. 😅 Am citit Banda celor sase ciori si mi-a placut mult. ❤ Nu am inteles prea bine anumite lucruri pentru ca nu am citit trilogia Grisha. Insa urmează. 🤩🤩🤩

  Like

 3. Christina says:

  Da, Urmasii de sange si os. Mie mi-au placut de cele doua personaje, Zellie si Inan, la inceput o fost ura intre cele doua personaje, si pe parcurs s-au intamplat atatea😊 dar nu cred ca s-ar incadra in acel concept scris de tine.
  Mi-a placut seria ACOTAR, mai mult volumul 2 si recunosc ca ma enerva la maxim cand aparea Rhys in volumul 1, dar din volumul 2 a devenit preferatul meu

  Like

 4. LarisaNat17 says:

  Am citit “Pecetea Mortii” si “Regatul spinilor si al trandafirilor” si urmatorul volum din serie si le iubesc . Recent am inceput sa citesc si “Printul nemilos” si astept sa vad ce poveste de dragoste se poate infiripa intre Jude si Cardan care in acest moment nu dau de inteles ca ar putea exista ceva vreodata intre ei.

  Like

 5. aly_29us@yahoo.com says:

  Imi plac povestile de genul acesta. ACOTAR am adorat-o, mi-a placut si Printul nemilos. Insa Pecetea mortii nu prea. Abia astept sa citesc Spulbera-ma

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.