Opinia unui cititor ?

Ce inseamna sa fi un cititor ?

cititor, ~oare / Pl: ~i, ~oare / E: citi + -tor1. smfa (Persoană) care citește

 

 

2019-01-30-14-21-43-551.jpg

 

Fiecare persoana este diferita una fata de cealalta. Avem hobby-uri diferite, obiceiuri diferite, preferinte diferite si opinii diferite. Sa ai o parere diferita fata de alta persoana nu te face pe tine sa n-ai dreptate si nici pe cealalta persoana.

OPÍNIE, opinii, s. f. Părere, judecată, idee. ◊ Opinia publică = părerea publicului într-o anumită chestiune. ◊ Expr. A face opinie separată = a susține în mod ferm o părere deosebită de cea a majorității; a nu se alătura părerii majorității.

2019-01-30-14-20-20-453.jpg

Sunt genul de persoana care nu judeca pe nimeni dupa preferinte sau opinii ci dupa caracter. Daca mie imi place o anumita carte iar prietenei mele nu, din contra, o uraste, nu incerc sa o fac sa o placa pentru cel mai probabil nu o va face si ne vom certa iar apoi ma va uri.

Sa inveti sa respecti opinia unei persoane este un lucru foarte important deoarece in acest mod si acea persoana te va respecta pe tine. Un lucru pe care ai putea sa-l faci totusi, ar fi sa afli care sunt motivele persoanei respective, daca sunt intemeiate sau nu, iar apoi ai putea sa le expui si pe ale tale, dar nu intr-un mod dominant. In acest mod puteti ajunge la o dezbatere care este total diferita fata de o cearta si mult mai interesanta. O dezbatere nu are neaparata nevoie de un invingator, de aceea la concursurile de dezbatere esti pus sa sustii si sa fii impotriva aceluiasi subiect.

2019-01-30-18-15-50-430.jpg

Acum sa nu va mai prind ca va certati si sariti in DM-urile oamenilor daca nu au aceeasi opinie ca si voi. Aceasta simpla frustrare pe care o exteriorizati in cel mai prost mod posibil spune multe despre voi. Le multumesc celor care inteleg asta si raman civilizati cand vine vorba despre subiecte de genul, va vedem si va apreciem.

d5yg4kx-802e16da-6a0f-4b88-83be-46be0aaf43c7 (1).jpg

 

Weekend placut ! (Am vazut ca e vreme frumoasa, incercati sa iesiti in parc sa cititi, e mai placut decat pare)

 

One Comment Add yours

  1. Roxanam1412 says:

    Foarte interesant articolul. Imi place cum gandesti. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.