Fata si Marea – Maureen Johnson

2019-01-20-13-35-57-006 (1).jpg

Aceasta este vara pe care Clio a asteptat-o toata viata ei. Scoala s-a terminat. Are o slujba grozava si tocmai l-a cunoscut pe baiatul visurilor ei. Lucrurile nici ca ar putea sta mai bine. Era si timpul sa i se intample si ei lucruri normale. Botezata dupa cea mai cunoscuta muza din istorie, aproape celebra inca de la varsta de unsprezece ani cand a inventat un joc impreuna cu tatal ei si a strabatut tara ca sa-l promoveze… a avut o calatorie ciudata pana acum. O parte din aceasta calatorie suna bine pe hartie, multe lucruri suna bine pe hartie, dar asta nu inseamna ca sunt chiar asa. Caci acum, la saptesprezece ani, familia ei e destramata, banii s-au terminat, tatal ei, pe vremuri cea mai apropiata persoana a ei, a devenit un ciudat. De multe ori, Clio nici macar nu stie unde e. Asa ca nu e foarte fericita cand apare si planurile ei pentru vara sunt in pericol. Se trezeste insa cu un bilet doar dus pentru Italia, unde trebuie sa-l intalneasca. El nu-i spune decat ca planurile pentru urmatoarele zece saptamani includ o barca

Fata si marea

Cartea aceasta este perfecta pentru sezonul in care ne aflam. O calatorie pana in Italia pe o nava de croaziera alaturi de o poveste de dragoste, prietenie si familie dar si inimi frante si secrete.

Relatia dintre personaje este una antrenanta si care te pune mereu in miscare. Elementele de istorie care apar in carte adauga deasemenea un plus de informatie care face actiunea principala a cartii si mai interesanta.

Finalul este unul neasteptat si intr-un fel deschis iar intorsaturile de situatie reusesc sa adauge cartii farmec.

Voi ce cititi pe vremea aceasta ?

2 Comments Add yours

 1. Andreea Ciudin says:

  Siii uite asa mai adaug încă o lectura pe TBR. There goes my money 💸
  Cu toate acestea, sunt una din – cred eu – puținele persoane care prefera lecturile lungi si cu un subiect mai greu pe perioada verii.
  Cu scoala care ne presează zilnic timp de 9 luni, cititul devine pentru mine cel mai intens in vacanta, atunci cand ma pot concentra pe poveste.
  Astfel ca am inceput carti precum ACOTAR (la recomandarea ta. P.S. Lucien e, de asemenea, preferatul meu), Calaretul de Aramă, Născută din Fum si Os, Tronul de Clestar si am de gand sa incep Cartea pierduta a vrăjitoarelor cat mai curând (nu m-am putut abtine cand am vazut ca apare la chioșcuri)
  Plus multe altele, dar majoritar, astea sunt lecturile mele pe vremea asta.
  Grozav articol. Continua tot asa. ❤

  Like

 2. aly_29us@yahoo.com says:

  Citesc Hotii din vis

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.