Audiobook-uri disponibile de la Editura Trei acum pe platforma Echo

on

Grupul Editorial Trei anunță cu deosebită încântare parteneriatul cu Echo, prima platformă de audiobook-uri în limba română lansată în țara noastră. Suntem mândri să fim parte din acest proiect extraordinar care promite să dezvolte și să ducă piața de carte din România la un alt nivel.

Iată care sunt primele zece audiobook-uri ale Grupului Editorial Trei disponibile începând de astăzi pe platforma www.echo.roCopacul de Ana Dragomir în lectura lui Victor RebengiucAventuri cu Pettson și Findus de Sven Nordqvist în lectura lui Adrian Titieni, Anomalia de Hervé Le Tellier, în lectura lui Florin Piersic JrPrietena mea genială de Elena Ferrante și Acolo unde cântă racii de Delia Owens, ambele în lectura Adrianei Muraru, Atomic Habits de James Clear și 12 reguli de viață de Jordan B. Peterson, în lectura lui Bogdan ȘerbanLiliacul de Jo Nesbo și Bărbați care urăsc femeile. Millennium 1 de Stieg Larsson, în lectura lui George Mihalcea și Oamenii fericiți citesc și beau cafea de Agnès Martin-Lugand în lectura Oanei Bănuță.

Echo – prima platformă românească de audiobooks a pornit ca un răspuns firesc la noile obiceiuri de consum ale cititorilor, care caută acum experiențe alternative ale cititului și care au un timp din ce în ce mai limitat pentru a aloca lecturii. Într-o lume din ce în ce mai aglomerată, audiobook-urile salvează timp cititorilor, permițându-le să asculte în trafic, când aleargă, la ora de culcare a copiilor sau în orice alt moment al zilei când au nevoie de o pauză de la agitația cotidiană pentru a învăța sau pentru a se bucura de un moment de liniște cu autorii lor preferați. 

Misiunea Echo este să transforme orice moment de rutină într-unul de poveste, de curiozitate, de învățare. Împreună cu editurile partenere, Echo a produs conținut audio premium înregistrând, pentru prima dată în limba română, numeroase cărți cu renume internațional. Acum, Echo este prima platformă din România care oferă mii de audiobooks în limbile română și engleză, toate într-un singur loc.

Oricine își dorește să încerce experiența unui audiobook bun poate începe cu 30 de zile gratuite de test, timp în care Echo oferă cadou trei credite  cu care pot fi achiziționate până la 3 audiobooks. După această perioadă, există mai multe opțiuni de abonament: Basic – 2 credite incluse (până la 2 audiobook-uri pe lună); Standard – 3 credite incluse (până la 3 audiobook-uri pe lună); Premium – 5 credite incluse (până la 5 audiobook-uri pe lună).

Din 16 august, invităm toți iubitorii de carte să se bucure de poveștile preferate oriunde și oricând și să transforme fiecare moment într-unul valoros prin experiența Echo. Cele 30 de zile gratuite de test pot fi activate pe site-ul www.echo.ro, iar aplicația poate fi apoi descărcată pentru Android din Google Play. În curând, Echo va fi disponibil și pentru iOS.

Platforma Echo este deținută de Ana Nicolau & Radu Nicolau, doi antreprenori din zona editorială și de tehnologie, și este dezvoltată în parteneriat cu Beat Technology, o companie care a colaborat cu platforme de top ale unor edituri din Norvegia, Danemarca, Germania și Spania. Echo este totodată susținută de un parteneriat strategic cu rețeaua de librării Cărturești.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.