Giveaway rules

IN ATENTIA PARTICIPANTILOR LA CONCURSURI PE BLOG/PAGINA/INSTAGRAM:

 

DACA IN DECURS DE 24 ORE DE LA ANUNTAREA CASTIGATORILOR NU PRIMESC EMAIL/MESAJ PRIVAT PE FACEBOOK / INSTAGRAM CU DATELE VOASTRE PERSONALE,NU VA MAI POT TRIMITE PREMIUL SI ACESTA VA FI ANULAT.  Concursurile  se adreseaza tuturor celor ce au dat like paginii noastre pe Facebook, follow pe Instagram si pe blog. 

 

CARTILE VA VOR FI TRIMISE IN DECURS DE 60 DE ZILE DE LA DATA PRIMIRII EMAILULUI /MESAJULUI DE CONFIRMARE CU DATELE PERSONALE, FIE DE NOI SAU EDITURA PARTICIPANTA.

NU  RASPUNDEM  LA EMAIL-URI SI MESAJE REFERITOARE LA CE CARTI PRIMITI, IN CAZUL UNUI CONCURS NO NAME.DACA DUPA O LUNA DE LA PRIMIREA DATELOR VOASTRE  NU ATI PRIMIT COLETUL, ATUNCI VA ROG SA NE CONTACTATI( nu garantam ca putem rezolva ceva daca coletul s-a pierdut pe drum, in cazul in care a fost trimis prin posta).

CONCURSURILE SE ADRESEAZA CETATENILOR ROMANI CU DOMICILIU PE TERITORIUL ROMANIEI .POATE PARTICIPA ORICINE CARE POATE DA O ADRESA DE PE TERITORIUL ROMANIEI, IN CAZUL IN CARE SUNT ALESI CASTIGATORI. EDITURILE  COLABORATOARE NU TRIMIT PREMIILE IN AFARA TARII. 

TOTI CEI CARE PARTICIPA LA CONCURSURILE NOASTRE  sunt rugati sa verifice lista castigatorilor in ziua cand scrie ca va fi anuntat castigatorul. Ziua are 24 ore asa ca o sa se updateze postarea cu concursul respectiv cand am timp, nu cand ma intrebati. Unii dintre noi avem o viata.

Observ ca multi dintre voi nu stiti sa scrieti o adresa ( se invata la scoala )

NUME si PRENUME

ADRESA: Strada, Nr, Bloc,Scara,  Apartament, Oras, Judet, Cod postal

Nr de telefon ( pentru curier)

CARTI CU COLTI POATE ANULA ORICAND UN PREMIU, FARA NICI O EXPLICATIE ( AM AVUT CATEVA EXPERIENTE NEPLACUTE CU ANUMITI CASTIGATORI SI ACESTA ESTE CEL MAI CORECT MOD DE A INCHEIA ORICE DISCUTIE). Aviz celor ce trimit mesaje cu vesnica intrebare – cand imi ajunge coletul.

CONCURSURILE SUNT ORGANIZATE DE CARTI CU COLTI, CHIAR DACA PREMIILE SUNT OFERITE DE EDITURILE PARTENERE .

TOTI CEI CARE NE TRIMIT MESAJE PRIVATE ATAT PE PAGINA CAT SI PE EMAIL RUGANDU-NE SA FIE ALESI EI CASTIGATORII CONCURSURILOR POSTATE , PE LANGA FAPTUL CA NU VETI PRIMI UN RASPUNS, SUNTETI DESCALIFICATI FARA NICI O EXPLICATIE.DE ASTA SE NUMESTE CONCURS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CASTIGATORII CONCURSURILOR SUNT ALESI RANDOM, DUPA CE SE VERIFICA INDEPLINIREA TUTUROR CONDITIILE DE PARTICIPARE CERUTE.

TOTI CEI CARE SUNT RAUTACIOSI LA ADRESA CASTIGATORILOR CAT SI A NOASTRA DUPA ANUNTAREA CASTIGATORILOR, VOR FI  BLOCATI/BANNED PE PAGINA  FARA EXPLICATII.

SPER CA AM FOST CLARA.

IN ATENTIA EDITURILOR/AUTORILOR :  NE REZERVAM DREPTUL DE A ALEGE CARTILE PE CARE DORIM SA LE RECENZAM, CHIAR DACA LE PRIMIM IN URMA UNEI COLABORARI. 

Blogul Carti cu Colti si EDITURILE PARTICIPANTE NU  ISI ASUMA RASPUNDEREA PENTRU COLETELE PIERDUTE PE DRUM .


Multumim pentru intelegere!


Echipa Carti cu Colti

One Comment Add yours

  1. Ador filmul Game of Thrones.Abia aștept cărțile!!!Le vreaaaaaauuu neapăraaat

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.