Origini de Dan Brown

on

ORIGINI - DAN BROWNProfesorul Robert Langdon este invitat la Muzeul Guggenheim din Bilbao pentru a lua parte la ceremonia de dezvăluire a unei invenții care „va schimba fața științei pentru totdeauna“.

Gazda este fostul student al profesorului, milionarul Edmond Kirsch, ale cărui realizări high-tech l-au făcut celebru în toată lumea. El va prezenta pentru prima dată descoperirea care răspunde la două dintre întrebările fundamentale ale omenirii.

Seara meticulos pregătită se transformă însă în haos, prețioasa descoperire a lui Kirsch riscă să fie pierdută pentru totdeauna, iar Langdon, însoțit de eleganta directoare a muzeului, Ambra Vidal, este nevoit să zboare la Barcelona pentru a localiza parola de decriptare a descoperirii lui Kirsch.

Străbătând coridoarele întunecate ale istoriei secrete și extremismului religios, cei doi trebuie să facă față unui inamic periculos, al cărui singur scop este să îl reducă la tăcere pe Edmond Kirsch.

Într-o cursă contracronometru marcată de simboluri enigmatice și indicii oferite de arta modernă, Langdon și Vidal identifică, în cele din urmă șocanta descoperire a lui Kirsch și adevărul extraordinar pe care ea îl conține.

Ceea ce iubesc la cartile lui Dan Brown este faptul ca pot fi citite fara sa ai vreun habar despre restul volumelor din seria  care il are in prim plan pe profesorul Robert Langdon . Am citit doar Codul lui Da Vinci si Inferno si acum Origini si pot sa zic ca Dan Brown este un maestru al cartilor care iti pun intrebari, care te fac sa te intrebi ce secrete ascunde universul si ce vei descoperi intre paginile cartilor sale.

A avut Iisus urmasi, ce secrete ascunde  biserica , de unde provenim, cat de adevarate sunt stirile ? Dan Brown isi face temele inainte sa scrie o carte si asta se vede in continutul pe care ni-l ofera.

De unde venim?

Unde ne ducem?

Sunt doua intrebari la care nu vom avea niciodata un raspuns . Dar  omul de stiinta si bilionarul Edmond Kirsch il are. In urma cercetarilor sale cat si a tehnologiei, Edmond a reusit sa afle de unde provenim si catre ce ne indreptam,  rezultat care va zgudui fundatiile unor organizatii, va distruge credinta in religii si biserica si va schimba asbolut totul.

Dar totul se naruie cand marea dezvaluire a lui Kirsch ia o intarsatura gresita care ii va pune pe profesorul Langdon si Ambra Vidal pe urma indiciilor tocmai in Spania .Brown aduce cu acest volum subiecte care fac inconjurul lumii contemporane: fake news  Imagini pentru trump fake news gif , inteligenta artificiala si partea intunecata a internetului.

Origini este un volum care se joaca cu gandurile , frica si intrebarile universale.  Un volum bine documentat, la fel ca toate cartile din serie pe care Editura Rao le-a publicat de-a lungul timpului  si vi le recomand .

Dar daca va ganditi ca va voi dezvalui ,,marea dezvaluire”, imi pare rau ,dar nu am de gand.

Imagini pentru nope gif

Dar daca sunteti nerabdatori sa aflati deznodamantul , Diverta are pentru voi o super oferta : Precomanda Origini pana pe 22 noiembrie la pretul de 55 lei si transport gratuit  cu un CLICK AICI  si nu va trebui sa citesti recenzii ca sa afli raspunsul.

Imagini pentru curious gif

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.